Zagrebački holding English Hrvatski Mapa weba Kontakti

Prijava nepravilnosti u radu

Radi standardiziranja i institucionaliziranja poslovne procedure te otklanjanja svih nepravilnosti u poslovnim procesima, Unutarnja kontrola Vodoopskrbe i odvodnje d.o.o. otvorila adresu elektroničke pošte vio.unutarnja.kontrola@zgh.hr 

Ukoliko na bilo koji način imate saznanja za nepravilnosti u radu iste prijavite Unutarnjoj kontroli Vodoopskrbe i odvodnje d.o.o., bilo da se radi nepravilnom, neprofesionalnom i/ili nezakonitom obavljanju poslova, sve kako bismo jednom utvrđenu nepravilnost pravovremeno mogli otkloniti.

Osim navedene adrese elektroničke pošte prijave se mogu dostaviti i na adresu „Vodoopskrba i odvodnja d.o.o., Unutarnja kontrola, Folnegovićeva 1.

Također, Uprava Zagrebačkog holdinga d.o.o. 16. prosinca 2015. donijela Odluku o imenovanju Odbora za nepravilnosti na razini Zagrebačkog holdinga d.o.o., a 10. veljače 2016.  odluku kojom se Odboru u nadležnost stavljaju i nepravilnosti u trgovačkim društvima i ustanovi kojima je Zagrebački holding d.o.o. osnivač. Spomenuti Odbor će organizirati i provoditi institucionalne poslovne procese utvrđivanja i trajnog otklanjanja mogućeg nepravilnog, neprofesionalnog i/ili nezakonitog rada. Prijave se stoga mogu dostaviti i na adresu "Zagrebački holding d.o.o., Odbor za nepravilnosti, Ulica grada Vukovara 41" ili elektroničkom poštom na odbor.nepravilnosti@zgh.hr.
Ispiši stranicu